enda

Constantin Costa-Gavras

(1933 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Papirmanden 2005 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Kærlighedens grænser 1989 Instruktion U/Spillefilm
Forrådt 1988 Instruktion U/Spillefilm
Fremmede i natten 1979 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Mr. Klein 1976 Manus U/Spillefilm
Tilståelsen 1970 Instruktion U/Spillefilm
Z 1968 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.