enda

Cornelia Boysen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bakkekøbing - Det store osteræs 2016 Producer U/Spillefilm
Jul i Bakkekøbing 2013 Producer U/Spillefilm
Mennesker i solen 2011 Producer U/Spillefilm
Kurt blir grusom 2008 Producent U/Spillefilm
Rocky 2008 Co-producer U/Kort fiktion
Magnetisørens femte vinter 1999 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Hamsun 1996 Producerassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.