enda

Cotton Warburton

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hokus pokus kosteskaft 1971 Klip U/Spillefilm
Agent C.A.T. 1965 Stills U/Spillefilm
Emil og detektiverne 1964 Klip U/Spillefilm
Mary Poppins 1964 Klip U/Spillefilm
Hop med professoren 1961 Klip U/Spillefilm
Remains to be seen 1953 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.