enda

Craig Gillespie

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
I, Tonya 2018 Instruktion U/Spillefilm
The Finest Hours 2016 Instruktion U/Spillefilm
Million Dollar Arm 2014 Instruktion U/Spillefilm
Fright night 2011 Instruktion U/Spillefilm
Mr. Woodcock 2007 Instruktion U/Spillefilm
Lars and the Real Girl 2007 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.