enda

Craig Mazin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Identity Thief 2013 Manus U/Spillefilm
Tømmermænd tur-retur 2013 Manus U/Spillefilm
Tømmermænd i Thailand 2011 Manus U/Spillefilm
Superhero movie 2008 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Scary movie 4 2006 Manus, Produktion U/Spillefilm
Scary Movie 3 2003 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.