enda

Craig Wedren

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Kids Are All Right 2010 Musik U/Spillefilm
Role Models 2009 Musik U/Spillefilm
Reno 911!: Miami 2007 Musik U/Spillefilm
P.S. 2004 Musik U/Spillefilm
School of Rock 2003 Musik U/Spillefilm
Laurel Canyon 2002 Musik U/Spillefilm
Roger Dodger 2002 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.