enda

Cuba Gooding Jr.

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The fighting temptations 2004 Darrin Hill U/Spillefilm
Radio 2003 Radio U/Spillefilm
Rat Race 2001 Owen Templeton U/Spillefilm
Mænd af ære 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Instinct 1999 Dr. Theo Calder U/Spillefilm
Jerry Maguire 1996 Rod Tidwell U/Spillefilm
Lightning Jack 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Gladiator 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Boyz N the Hood 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.