enda

Curd Jürgens

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Goldengirl 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Spionen der elskede mig 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Sidespring 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Hello-Goodbye 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Laser og pjalter 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Mig og obersten 1963 Medvirkende U/Spillefilm
De fredløse 1958 "Schinderhannes" U/Spillefilm
Ørkenlægen 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Bitter Victory 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Fjenden under havet 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Gud skabte kvinden 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.