enda

Curtis Hanson

(1945 – 2016)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lucky you 2007 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
I dine sko 2005 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
8 Mile 2002 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Wonder Boys 2000 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
L.A. Confidential - De faldne engles by 1997 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
The river wild 1994 Instruktion U/Spillefilm
Hånden på vuggen 1992 Instruktion U/Spillefilm
Ingen udvej 1990 Instruktion U/Spillefilm
Vidnet i vinduet 1987 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Jeg har aldrig fået noget 1983 Instruktion U/Spillefilm
Den hvide hund 1982 Manus U/Spillefilm
Den tavse makker 1978 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.