enda

Cyril Cusack

(1910 – 1993)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Don Camillo 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Længsel efter kærlighed 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Justitsmordet Sacco og Vanzetti 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Sig det med blomster 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Kong Lear 1971 Hertugen af Albany DK/Spillefilm
Trold kan tæmmes 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Fahrenheit 451 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Den listige pimpernel 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Natten uden naade 1947 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.