enda

Cyril J. Mockridge

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Let's make love 1960 Musik U/Spillefilm
Kom til Alaska 1960 Musik U/Spillefilm
En Cadillac af guld 1956 Musik U/Spillefilm
Skæbnefloden 1954 Musik U/Spillefilm
Ad diplomatisk vej 1954 Musik U/Spillefilm
Sidste frist 1952 Musik U/Spillefilm
Cluny Brown 1946 Musik U/Spillefilm
My Darling Clementine 1946 Musik U/Spillefilm
De fem brødre Sullivan 1944 Musik U/Spillefilm
A-Haunting We Will Go 1942 Musik U/Spillefilm
Hvorfor blev der Krig? 1942 Musik U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.