enda

Dag Hollerup

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Himmelstigen 1997 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Kærlighed uden stop 1989 Medvirkende DK/Spillefilm
Rødtotterne og Tyrannos 1988 Formand DK/Spillefilm
Drengen der forsvandt 1984 Medvirkende DK/Spillefilm
Rocking Silver 1983 Ex-konens ny mand DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.