enda

Dale Hennesy

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Annie 1981 Produktionsdesign U/Spillefilm
Du milde Moses 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
Konkurrencen 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dog soldiers - Stop regnen 1978 Produktionsdesign U/Spillefilm
Frankenstein Junior 1974 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mig og fremtiden 1973 Produktionsdesign U/Spillefilm
Min yndlingsperversion 1972 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.