enda

Dan Aykroyd

(1952 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Get on Up 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Hjælp, det er jul! 2004 Vic Frohmeyer U/Spillefilm
En heldig næse 2001 Dr. Barry Davis U/Spillefilm
Munterhedens hus 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Blues Brothers 2000 1998 Elwood Blues, Manus, Producer U/Spillefilm
Sgt. Bilko 1996 Colonel Hall U/Spillefilm
My girl 2 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Chaplin 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Sneakers 1992 Medvirkende U/Spillefilm
My girl - min første kærlighed 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Løst krudt 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Ghostbusters II 1989 Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Driving Miss Daisy 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Ferie med bjørn på 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Min pige vil i nærkontakt 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Dragnet - benhårde strømere 1987 Manus, Medvirkende U/Spillefilm
En skrue løs i Beverly Hills 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Vi er spioner 1985 Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Ghostbusters 1984 Manus, Medvirkende U/Spillefilm
På grænsen til det ukendte 1983 (Prolog) U/Spillefilm
Bossen og bumsen 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Dr. Detroit 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Elsk din nabo 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Blues Brothers 1980 Medvirkende, Manus U/Spillefilm
1941 - undskyld hvor ligger Hollywood? 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.