enda

Dan Bishop

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
A Single Man 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Coffee and Cigarettes 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hvem støver af nu? 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Little Tree 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Lone star 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Passion fish 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tordenhjerte 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Spor af rødt 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mystery Train 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.