enda

Dan Davis

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Other Woman 2014 Produktionsdesign U/Spillefilm
I dine sko 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
View From the Top 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
You've Got Mail 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tusind tønder land 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Michael ...en engel, ikke en helgen! 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bossen 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.