enda

Dan Halsted

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Garden State 2004 Produktion U/Spillefilm
S.W.A.T. - Politiets eliteenhed 2003 Produktion U/Spillefilm
Beyond Borders 2003 Producer U/Spillefilm
En tilfældig søndag 1999 Produktion U/Spillefilm
The Virgin Suicides 1999 Produktion U/Spillefilm
U turn 1997 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.