enda

Dan Mindel

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Star Trek Into Darkness 2013 Foto U/Spillefilm
John Carter 2012 Foto U/Spillefilm
Savages 2012 Foto U/Spillefilm
Mission: Impossible III 2006 Foto U/Spillefilm
The Skeleton Key 2005 Foto U/Spillefilm
To i en 2003 Foto U/Spillefilm
Spy Game 2001 Foto U/Spillefilm
Shanghai Noon 2000 Foto U/Spillefilm
Enemy of the state 1998 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.