enda

Dan Myhrman

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lyset holder mig med selskab 2000 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Kuropholdet 1999 Foto U/Spillefilm
Jerusalem 1996 Kameraoperatør U/Spillefilm
Hvide løgne 1995 Kameraoperatør U/Spillefilm
Oksen 1992 Foto U/Spillefilm
Arilds tid 1988 Fotografassistent U/Spillefilm
Leif - en mand i knibe 1987 Foto U/Spillefilm
P & B 1983 Foto U/Spillefilm
Montenegro 1981 Foto U/Spillefilm
Sejled' op ad åen 1981 Fotograf U/Spillefilm
Brødrene Løvehjerte 1977 Fotograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.