enda

Dana Bunescu

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Børnene på Putins losseplads 2014 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Mor og søn 2013 Klip U/Spillefilm
Den gyldne tid 2009 Klip U/Spillefilm
4 måneder, 3 uger og 2 dage 2007 Klip U/Spillefilm
Hr. Lazarescus sidste rejse 2005 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.