enda

Danford B. Greene

(1928 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Højt på strå 1986 Klip U/Spillefilm
Blondiner på bagsædet 1980 Klip U/Spillefilm
Outlaw blues 1977 Klip U/Spillefilm
At stjæle er en ærlig sag 1976 Klip U/Spillefilm
Sheriffen skyder på det hele 1974 Klip U/Spillefilm
Kom i ly for regnen 1969 Klip U/Spillefilm
M.A.S.H 1969 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.