enda

Daniel Alfredson

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kidnapping Mr. Heineken 2015 Instruktion U/Spillefilm
Go with Me 2015 Instruktion U/Spillefilm
Skumtimmen 2013 Instruktion U/Spillefilm
Odjuret 2011 Instruktion Tv-film
Pigen der legede med ilden 2009 Instruktion U/Spillefilm
Luftkastellet der blev sprængt 2009 Instruktion U/Spillefilm
Suxxess 2002 Co-producer U/Spillefilm
En fri mand 1996 Instruktion Tv-serie
Freud flytter hjemmefra 1991 Instruktørassistent U/Spillefilm
Arilds tid 1988 Instruktørassistent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.