enda

Daniel Attias

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The killing 2011 Instruktion Tv-serie
Big Love: The Complete Third Season 2008 Instruktion
Big Love: The Complete Second Season 2007 Instruktion
Commander In Chief Season 1 2005 Instruktion
The Sopranos 1999 Instruktion Tv-serie
Varulve-nætter 1985 Instruktion U/Spillefilm
Den hvide hund 1982 Instruktørassistent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.