enda

Daniel Auteuil

(1950 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ordets magt 2018 Medvirkende U/Spillefilm
I min datters navn 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Før vinterkulden 2014 Paul U/Spillefilm
Brøndgraverens datter 2011 Instruktion, Pascal Amoretti, Manus U/Spillefilm
Min bedste ven 2006 François Coste U/Spillefilm
Skjult 2005 Georges Laurent U/Spillefilm
Mellem fjender 2004 Léo Vrinks U/Spillefilm
Le placard - ud af skabet 2000 François Pignon U/Spillefilm
Enken fra Saint-Pierre 2000 Medvirkende U/Spillefilm
The escort 1999 Medvirkende U/Spillefilm
Pigen på broen 1999 Gabor U/Spillefilm
Den 8. dag 1996 Harry U/Spillefilm
Tyvene 1996 Alex U/Spillefilm
Adskillelsen 1994 Pierre U/Spillefilm
La reine Margot 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Min bedste årstid 1993 Antoine U/Spillefilm
Et hjerte af sten 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Der ligger en hvid mand i din seng, mor! 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Manon og kilden 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Kilden i Provence 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.