enda

Daniel Day-Lewis

(1957 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den skjulte tråd 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Lincoln 2012 Abraham Lincoln U/Spillefilm
Nine 2010 Guido Contini U/Spillefilm
There will be blood 2007 Daniel Plainview U/Spillefilm
Gangs of New York 2002 William Cutting, kaldet "Bill Slagter" U/Spillefilm
The boxer 1997 Danny Flynn U/Spillefilm
Heksejagt 1996 John Proctor U/Spillefilm
Uskyldens år 1993 Medvirkende U/Spillefilm
In the Name of the Father 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Den sidste mohikaner 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Min venstre fod 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Tilværelsens ulidelige lethed 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.