enda

Daniel Gélin

(1921 – 2002)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Dandin 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Børnene 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Den nye verden 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Uroligt hjerte 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Christa 1971 André U/Spillefilm
Grænsefloden 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Tre piger i Paris 1963 Raymond DK/Spillefilm
Nætter i Lissabon 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Sandhedens time 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Édouard og Caroline 1951 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.