enda

Daniel Giménez Cacho

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Tømmerflåden 2018 Speaker U/Dokumentarfilm
La zona 2007 Daniel U/Spillefilm
Den sorte pimpernel 2007 Ricardo Fuentes DK/Spillefilm
Dårlig dannelse 2004 Fader Manolo U/Spillefilm
Pater Amaros forbrydelse 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Cabeza de vaca 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.