enda

Daniel Mandell

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
En, to, tre - og et lille bitte hop 1961 Klip U/Spillefilm
De bedste år 1946 Klip U/Spillefilm
Danny vinder krigen 1944 Klip U/Spillefilm
Prinsessen og piraten 1944 Klip U/Spillefilm
Professoren og korpigen 1942 Klip U/Spillefilm
De små ræve 1941 Klip U/Spillefilm
En mand kom til Texas 1940 Klip U/Spillefilm
Til sidste mand 1939 Klip U/Spillefilm
Stormfulde højder 1939 Klip U/Spillefilm
Blindgaden 1937 Klip U/Spillefilm
Du lever kun en gang 1937 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.