enda

Daniel P. Hanley

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rush 2013 Klip U/Spillefilm
Engle og dæmoner 2009 Klip U/Spillefilm
Frost/Nixon 2008 Klip U/Spillefilm
Da Vinci mysteriet 2006 Klip U/Spillefilm
Cinderella Man 2005 Klip U/Spillefilm
Et smukt sind 2001 Klip U/Spillefilm
Grinchen - julen er stjålet 2000 Klip U/Spillefilm
EDtv 1999 Klip U/Spillefilm
In & out 1997 Klip U/Spillefilm
Løsepenge 1996 Klip U/Spillefilm
Apollo 13 1995 Klip U/Spillefilm
Før deadline 1994 Klip U/Spillefilm
Maxi-strisser og mini-strømer 1993 Klip U/Spillefilm
Far and away 1992 Klip U/Spillefilm
Flammehav - Backdraft 1991 Klip U/Spillefilm
Far, mor og møgunge 1990 Klip U/Spillefilm
Hele den pukkelryggede familie 1989 Klip U/Spillefilm
Ondskabens kirkegård 1989 Klip U/Spillefilm
Willow 1988 Klip U/Spillefilm
Koks i kølerhjelmen 1986 Klip U/Spillefilm
Det vilde vagtværn 1986 Klip U/Spillefilm
Cocoon 1985 Klip U/Spillefilm
Splash 1984 Klip U/Spillefilm
Natholdet 1982 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.