enda

Daniel Pearl

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Fredag den 13. 2009 Foto U/Spillefilm
Aliens vs. Predator 2 2008 Foto U/Spillefilm
The Texas Chainsaw Massacre - Motorsavsmassakren 2003 Foto U/Spillefilm
Yuppie på røven 1987 Foto U/Spillefilm
Invasion fra rummet 1986 Foto U/Spillefilm
Hold på tøjet, piger! 1982 Foto U/Spillefilm
Motorsavsmassakren 1974 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.