enda

Daniel Taradash

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den enøjede falk 1969 Manus U/Spillefilm
Storm Center 1956 Instruktion U/Spillefilm
En fremmed i byen 1955 Manus U/Spillefilm
Herfra til evigheden 1953 Manus U/Spillefilm
Brændende læber 1952 Manus U/Spillefilm
Guldfuglen 1952 Manus U/Spillefilm
Lev stærkt - dø ung 1949 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.