enda

Daniel Vognstrup

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det store nøddekup 2 2018 Stemme U/Spillefilm
Ulv i fåreklæder 2017 Krølle U/Spillefilm
På toppen af verden 2015 Stemme U/Spillefilm
Asterix: Byplanlæggeren 2014 Designius U/Spillefilm
Sådan træner du din drage 2 2014 Fiskeben U/Spillefilm
Thomas & vennerne - Jernbanens konge 2013 Hiro, Luke, Jack, Vanskelig vogn U/Spillefilm
A Hipstory 2012 Musik DK/Kort fiktion
H.C. Andersens eventyr 2004 Stemme Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.