enda

Daniel Waters

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Happy Campers 2001 Instruktion
Demolition Man 1993 Manus U/Spillefilm
Batman vender tilbage 1992 Manus U/Spillefilm
Hudson Hawk - mestertyven 1991 Manus U/Spillefilm
Ford Fairlane - rock 'n' roll detektiv 1990 Manus U/Spillefilm
Heathers 1989 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.