enda

Daniell Edwards

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Ud af mørket 2012 Instruktion, Nino, Produktion, Stunt DK/Spillefilm
Supernatural Tales 2012 Mark DK/Spillefilm
The Last Demon Slayer 2011 Anaxander, Stunts DK/Spillefilm
Tony Venganza 2010 Tony Venganza DK/Spillefilm
Westbrick Murders 2010 Matthew Barrow, Executive producer DK/Spillefilm
Pistoleros 2008 Sonny, Co-executive producer DK/Spillefilm
One Hell of a Christmas 2002 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.