enda

Danilo Donati

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Quiet Flows the Don 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Livet er smukt 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Momo 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Intervista 1987 Kostumer, Scenograf U/Spillefilm
De frygtløse 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jens Lyn 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
Amarcord - Mig og min familie 1973 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fellini's Roma 1972 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.