enda

Danny Boyle

(1956 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Yesterday 2019 Instruktion U/Spillefilm
T2 Trainspotting 2017 Instruktion U/Spillefilm
Steve Jobs 2015 Instruktion, Producer U/Spillefilm
127 hours 2010 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Slumdog Millionaire 2008 Instruktion U/Spillefilm
Sunshine 2007 Instruktion U/Spillefilm
Millions 2004 Instruktion
28 dage senere 2002 Instruktion U/Spillefilm
The Beach 2000 Instruktion U/Spillefilm
Et ikke helt almindeligt liv 1997 Instruktion U/Spillefilm
Trainspotting 1996 Instruktion U/Spillefilm
Mord mellem venner 1994 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.