enda

Danny Thykær

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lad de døde hvile 2018 Anton DK/Spillefilm
En frygtelig kvinde 2017 Jeppe DK/Spillefilm
Backgammon 2014 Instruktion, Erik, Manusforfatter, Producer DK/Spillefilm
Inmate 48 2014 Fange nr. 48, Scripter DK/Kort fiktion
Ansigtet 2012 Manden DK/Kort fiktion
Emma 2012 Medvirkende, Manuskript DK/Kort fiktion
Skavengers 2012 Lufthavnssikkerhed DK/Spillefilm
Supernatural Tales 2012 Manuskript DK/Spillefilm
Drengen der ikke kunne svømme 2011 Pusher DK/Kort fiktion
Tony Venganza 2010 The Fro DK/Spillefilm
Wasteland Tales 2010 Medvirkende DK/Spillefilm
Global alarm 2009 Studieværten DK/Kort fiktion
Skizo 2008 David DK/Kort fiktion
De kaldte os frisører 2007 Caspar C DK/Kort fiktion
Den store dag 2005 Javier DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.