enda

Dario Argento

(1940 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dario Argento: An Eye for Horror 2000 Medvirkende U/Dokumentarfilm
La sindrome di Stendhal 1996 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Il fantasma dell'opera 1988 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Opera 1987 Instruktion U/Spillefilm
Phenomena 1985 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Terror uden grænser 1982 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Rædslernes inferno 1980 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Chokhouse 1976 Instruktion, Manus, Musik U/Spillefilm
Deep Red 1975 Instruktion U/Spillefilm
Den nihalede kat 1971 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Fuglen med krystalfjerpragten 1970 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den store gangsterkrig 1967 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.