enda

Dario Marianelli

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Wild card 2015 Komponist U/Spillefilm
Laksefiskeri i Yemen 2012 Musik U/Spillefilm
Kvartetten 2012 Musik U/Spillefilm
Anna Karenina 2012 Musik U/Spillefilm
Jane Eyre 2011 Musik U/Spillefilm
Spis bed elsk 2010 Musik U/Spillefilm
Solisten 2009 Musik U/Spillefilm
Soning 2008 Musik U/Spillefilm
Farvel Bafana 2007 Musik U/Spillefilm
The Brave One 2007 Musik U/Spillefilm
The brothers Grimm 2005 Musik U/Spillefilm
Stolthed og fordom 2005 Musik U/Spillefilm
V for Vendetta 2005 Musik U/Spillefilm
In This World 2002 Musik U/Spillefilm
Krigeren 2001 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.