enda

Darius Khondji

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Magic in the Moonlight 2014 Fotograf U/Spillefilm
To Rome with Love 2012 Foto U/Spillefilm
Amour 2012 Foto U/Spillefilm
Midnight in Paris 2011 Foto U/Spillefilm
Funny Games 2007 Foto U/Spillefilm
Tolken 2005 Foto U/Spillefilm
Wimbledon 2004 Foto U/Spillefilm
Anything Else 2003 Foto U/Spillefilm
Panic Room 2002 Foto U/Spillefilm
The Beach 2000 Foto U/Spillefilm
In Dreams 1999 Foto U/Spillefilm
The Ninth Gate 1999 Foto U/Spillefilm
Alien - genopstandelsen 1997 Foto U/Spillefilm
Forførende skønhed 1996 Foto U/Spillefilm
Evita 1996 Foto U/Spillefilm
Seven 1995 Foto U/Spillefilm
De fortabte børns by 1995 Foto U/Spillefilm
Delicatessen 1990 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.