enda

Dariusz Wolski

(1956 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Counselor 2013 Foto U/Spillefilm
Prometheus 2012 Foto U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand 2011 Foto U/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Foto U/Spillefilm
Eagle Eye 2008 Foto U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean: Ved verdens ende 2007 Foto U/Spillefilm
Sweeney Todd - den djævelske barber fra Fleet Street 2007 Foto U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean: Død mands kiste 2006 Foto U/Spillefilm
Hide and Seek 2005 Foto U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean - Den sorte forbandelse 2003 Foto U/Spillefilm
Bad Company 2002 Foto U/Spillefilm
The Mexican 2001 Foto U/Spillefilm
A perfect murder - et perfekt mord 1998 Foto U/Spillefilm
The fan 1996 Foto U/Spillefilm
Fjenden i dybet 1995 Foto U/Spillefilm
The crow 1994 Foto U/Spillefilm
Romeo bløder 1992 Foto U/Spillefilm
En mand går amok 1990 Foto U/Spillefilm
Afskedsblikke 1985 Fotograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.