enda

Darryl F. Zanuck

(1902 – 1979)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den længste dag 1962 Produktion U/Spillefilm
Og Solen går sin gang 1957 Produktion U/Spillefilm
The Egyptian 1954 Produktion U/Spillefilm
David og Batseba 1951 Produktion U/Spillefilm
Alt om Eva 1950 Produktion U/Spillefilm
Dragonwyck 1946 Produktion U/Spillefilm
Vredens druer 1940 Produktion U/Spillefilm
Frank James vender til bage 1940 Produktion U/Spillefilm
Flammer over Mohawk 1939 Produktion U/Spillefilm
Lincoln - Folkets Helt 1939 Produktion U/Spillefilm
The Prisoner of Shark Island 1936 Produktion U/Spillefilm
Moulin Rouge 1934 Produktion U/Spillefilm
42. gade 1933 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.