enda

Daryn Okada

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
American pie: Reunion 2012 Foto U/Spillefilm
X-kærester 2009 Foto U/Spillefilm
Just like heaven 2005 Foto U/Spillefilm
Mean Girls 2004 Foto U/Spillefilm
Cradle 2 the Grave 2003 Foto U/Spillefilm
Dr. Dolittle 2 2001 Foto U/Spillefilm
Halloween: H2O - tyve år senere 1998 Foto U/Spillefilm
Anna Karenina 1997 Foto U/Spillefilm
Min far er en helt 1994 Foto U/Spillefilm
Kaptajn Ron 1992 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.