enda

Dave Fleischer

(1894 – 1979)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Olivias guldfisk 1940 Instruktion U/Kort fiktion
Gullivers rejse til Lilliputternes Land 1939 Instruktion U/Spillefilm
Skipper Skræks dobbeltgænger 1939 Instruktion U/Kort fiktion
Skipper Skræk hos barber 1936 Instruktion U/Kort fiktion
Skipper Skræk som fredselsker 1936 Instruktion U/Kort fiktion
Skipper Skræk på ægteskabsbureau 1935 Instruktion U/Kort fiktion
Skipper Skræk som dyreven 1935 Instruktion U/Kort fiktion
Betty Boop og bedstefar 1935 Instruktion U/Kort fiktion
Betty Boop og den søde baby 1935 Instruktion U/Kort fiktion
Skipper Skræk som skovhugger 1934 Instruktion U/Kort fiktion
Olivia som søvngængerske 1934 Instruktion U/Kort fiktion
Skipper Skræks ildprøve 1934 Instruktion U/Kort fiktion
Betty Boop i drømmeland 1934 Instruktion U/Kort fiktion
Skipper Skræk i Mexico 1933 Instruktion U/Kort fiktion
Skipper Skræk og indianerne 1933 Instruktion U/Kort fiktion
Skipper Skræk til rodeo 1933 Instruktion U/Kort fiktion
Betty Boop er forkølet 1933 Instruktion U/Kort fiktion
Betty Boop i fjolle-byen 1932 Instruktion U/Kort fiktion
Betty Boop som præsident 1932 Instruktion U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.