enda

Dave Grusin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tilfældige hjerter 1999 Musik U/Spillefilm
Hope floats - En ny start 1998 Musik U/Spillefilm
Farlig viden 1996 Musik U/Spillefilm
The firm - Firmaets mand 1993 Musik U/Spillefilm
For the boys 1991 Musik U/Spillefilm
Havana 1990 Musik U/Spillefilm
Forfængelighedens bål 1990 Musik U/Spillefilm
En tør hvid årstid 1989 Musik U/Spillefilm
De fabelagtige Baker Boys 1989 Musik U/Spillefilm
Tequila sunrise 1988 Musik U/Spillefilm
Milagro 1987 Musik U/Spillefilm
Mig og min kvinde 1986 Musik U/Spillefilm
Goonierne 1985 Musik U/Spillefilm
Lykkejægerne 1984 Musik U/Spillefilm
Iscenesat 1984 Musik U/Spillefilm
Kapløb med månen 1984 Musik U/Spillefilm
Tootsie 1982 Musik U/Spillefilm
I god tro 1981 Musik U/Spillefilm
Mig og min bodyguard 1980 Musik U/Spillefilm
Himlen må vente 1978 Musik U/Spillefilm
Brandudsalg 1977 Musik U/Spillefilm
Hvem sover hvor 1977 Musik U/Spillefilm
Bobby Deerfield 1977 Musik U/Spillefilm
Manden med milliarderne 1977 Musik U/Spillefilm
Stråmanden 1976 Musik U/Spillefilm
Middag med mord 1976 Musik U/Spillefilm
Slamberten fra Nashville 1975 Musik U/Spillefilm
Yakuza - den hemmelige liga 1975 Musik U/Spillefilm
Tre døgn for Condor 1975 Musik U/Spillefilm
Distrikt 87 - Boston City 1972 Musik U/Spillefilm
The Great Nortfield Minnesota Raid 1972 Musik U/Spillefilm
Retfærdighedens skygge 1971 Musik U/Spillefilm
De blodige hænder 1969 Musik U/Spillefilm
Candy 1968 Musik U/Spillefilm
Hjertet er en ensom vandrer 1968 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.