enda

David Brenner

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
300: Rise of an Empire 2014 Klip U/Spillefilm
Man of Steel 2013 Klip U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand 2011 Klip U/Spillefilm
Wall Street: Money never sleeps 2010 Klip U/Spillefilm
2012 2009 Klip U/Spillefilm
Wanted 2008 Klip U/Spillefilm
World Trade Center 2006 Klip U/Spillefilm
The Day After Tomorrow 2004 Klip U/Spillefilm
Identity 2003 Klip U/Spillefilm
Kate & Leopold 2001 Klip U/Spillefilm
The Patriot 2000 Klip U/Spillefilm
Lolita 1997 Klip U/Spillefilm
Independence Day 1996 Klip U/Spillefilm
The river wild 1994 Klip U/Spillefilm
Himmel og jord 1993 Klip U/Spillefilm
The Doors 1991 Klip U/Spillefilm
Født den 4. juli 1989 Klip U/Spillefilm
Noget for noget 1988 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.