enda

David Bretherton

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skinnet bedrager 1993 Klip U/Spillefilm
Sea of love 1989 Klip U/Spillefilm
God til piger 1987 Klip U/Spillefilm
Et mægtigt gilde 1982 Klip U/Spillefilm
Byens bedste horehus 1982 Klip U/Spillefilm
En mand, en kvinde, et barn 1982 Klip U/Spillefilm
Den barske elite 1980 Klip U/Spillefilm
Coma 1978 Klip U/Spillefilm
Kugler i mosen 1974 Klip U/Spillefilm
Cabaret 1972 Klip U/Spillefilm
Dynamit eller dollars 1971 Klip U/Spillefilm
Let's make love 1960 Klip U/Spillefilm
Anne Franks dagbog 1959 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.