enda

David Brown

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Edderkoppens spind 2001 Producer U/Spillefilm
Chocolat 2000 Producer U/Spillefilm
Angelas aske 1999 Producer U/Spillefilm
Deep Impact 1998 Producer U/Spillefilm
Samleren - Kiss the girls 1997 Producer U/Spillefilm
The Player 1992 Producer U/Spillefilm
Et spørgsmål om ære 1992 Producer U/Spillefilm
Forfulgt af fortiden 1985 Produktion U/Spillefilm
Cocoon 1985 Producer U/Spillefilm
For rigets sikkerhed 1985 Produktionsleder U/Spillefilm
Dommen 1982 Producer U/Spillefilm
Elsk din nabo 1981 Produktion, Producent U/Spillefilm
Dødens gab 1975 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.