enda

David Butler

(1894 – 1979)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Scarlet and the Black 1983 Manus Tv-film
Bjørneøen 1979 Manus U/Spillefilm
S/S St. Louis 1976 Manus U/Spillefilm
Den fredløse - eventyret om Robin Hood 1969 Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Calamity Jane - Vestens Vildkat 1953 Instruktion U/Spillefilm
It's a Great Feeling 1949 Instruktion U/Spillefilm
Prinsessen og piraten 1944 Instruktion U/Spillefilm
De gæve riddere 1931 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.