enda

David Cronenberg

(1943 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Maps to the Stars 2015 Instruktion U/Spillefilm
A dangerous method 2011 Instruktion U/Spillefilm
Eastern Promises 2007 Instruktion U/Spillefilm
A History of Violence 2005 Instruktion U/Spillefilm
Spider 2002 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Crash 1996 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Nøgen frokost 1991 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Nightbreed - Nattens yngel 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Blodbrødre 1988 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Fluen 1986 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Dead zone 1983 Instruktion U/Spillefilm
Videodrome 1982 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Scanners 1980 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Blodig galskab 1976 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.